Home
/ /

Over Superskillz

In het beginsel zijn wij ervaringsdeskundigen met een voorliefde voor het creëren van content. Dat doen we met passie, het liefst elke minuut van de dag. Vroeger maakte we content voor onszelf en andere artiesten. Tot er een idee ontstond wat we niet meer konden loslaten. Een idee dat ontstond uit de behoefte tot innovatie binnen het onderwijs en de jeugdhulpverlening. Zo begonnen we met Superskillz en de ontwikkeling van educatief entertainment. In samenwerking met psychologen, leerkrachten, jeugdcoaches en andere professionals. 

Superhero kid. Girl power concept

Onze missie: een inclusieve samenleving met oog voor talent

Bij Superskillz hebben we een missie: een meer inclusieve samenleving creëren met aandacht voor ieders unieke talent. We erkennen dat niet iedereen hetzelfde is, op dezelfde manier leert of baat heeft bij de traditionele aanpak. Daarom streven we naar een benadering die rekening houdt met het individu, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om te groeien en te bloeien.

Elk persoon is anders, met zijn eigen set van sterke eigenschappen en unieke talenten. We geloven dat kennis en informatie tegenwoordig overal binnen handbereik zijn via het internet. Daarom leggen we de nadruk op het leren van vaardigheden en levenslessen. We zijn ervan overtuigd dat zelfkennis essentieel is om te begrijpen wat je waard bent en wat je kernwaarden zijn. Dit stelt je in staat om deze waardevolle aspecten van jezelf in te zetten in de wereld, zodat je een betekenisvolle rol kunt vervullen en voldoening kunt ervaren.

Bij Superskillz streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin elk individu de ruimte en ondersteuning krijgt om zijn of haar unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We geloven in het potentieel van iedereen en streven naar gelijkwaardige kansen voor groei en persoonlijke bloei. Samen willen we een samenleving opbouwen waarin diversiteit wordt gevierd en waarin iedereen zijn of haar plek kan vinden en vanuit authenticiteit kan bijdragen aan een betere wereld.

De vier bouwstenen van onze modules

Deze vier bouwstenen zijn de richtlijnen voor onze creativiteit en het ontwikkelen van lesmodules en educatieve content.

Wetenschappelijk onderbouwd

Elke les moet wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Echte entertainment

Alle content moet gemaakt worden door ervaren creators.

Kinderen bepalen de toon

We kijken naar feedback van gebruikers en trends uit de entertainment.

Samenwerking professionals

We stellen samen met inzicht van en naar behoefte van professionals.

Onze visie & aanpak

Een kind mag zichzelf nooit buitengesloten voelen. Zeker niet als het kind extra ondersteuning nodig heeft bij het opgroeien. Daarom ligt onze focus bij het onderwijs en de jeugdhulpverlening. Wij willen ze versterken binnen hun eigen aanpak maar ook als samenwerkend orgaan. Wij zijn altijd bezig met het optimaliseren van ons aanbod om dit te realiseren. Vanzelfsprekend in samenwerking met het onderwijs en de jeugdhulpverlening binnen de regio. 

Onze samenwerkingspartners